egy1

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شريطالإعلانات ||

اكتب هنــــــــا ما تريــــد
اهلا وسهلا

    حمام محش وبط

    مدير المنتدى
    مدير المنتدى
    مدير المنتدى
    مدير المنتدى


    الجنس : ذكر

    الابراج : الاسد

    عدد المساهمات : 456

    نقاط : 494658

    السٌّمعَة : 1

    تاريخ التسجيل : 06/11/2010

    العمر : 13
    الموقع : https://egy1.forumarabia.com

    العمل/الترفيهمدرس

    حمام محش وبط Empty حمام محش وبط

    مُساهمة من طرف مدير المنتدى الإثنين 23 مايو 2011, 3:51 pm

    [center][center]حمام محش وبط
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    طريقة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    أنا
    ولادى أقول يمين ويقولوا شمال أقول حمام محشى فريك لأ عايزين حمام محشى
    رز
    فعلشان أريح دماغى عملت الأتنين
    بالنسبه للحمام المحشى
    فريك

    [b][i][b][i][b][i][size=21][b][i][size=21]الفريك أنا بنقيه وأغسله وأنشفه وأشيله لوقت
    الحاجة

    طبعا ناخد شوية فريك وننقعهم فى ميه سخنه شوية بالشكل ده

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    وبعد
    كده بجيب بصله كبيرة أو بصلتين وأقطعهم مكعبات مش بالمبشره لأ

    وأشوحهم شويه
    بقليل من السمن لما لونها يبقى دهبى

    ثم أضيف عليهم الكبد والقوانص بعد
    تقطعيهم قطع

    صغيرة وأضيف عليهم بهار لحمه وبهار فراخ وكارى وفلفل وملح
    وأسيبهم شويه على نار هاديه لغاية لما ميه

    البصل تنشف شويه وأضيف عليهم
    الفريك بعد تصفيته من

    الميه وأشوحهم مع بعض وأسيبهم على نار هايه شويه لغايه
    لما أحس الفريك بدأ يستوى

    دى وهو على النار

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وده بعد
    مابرد علشان أحشى بيه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    [/i][/b][/i][/b]وبالنسبة
    لحشوة الرز

    بجيب الرز بعد غسلة طبعا وببشر بصل عليه وبهارات (بهار فراخ_
    وبهار محشى _ وفلفل أسود وملح_وشوية نعناع بيعطى له نكهه جميلة_ وشوية
    كارى)

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وبخلطهم
    على بعض بالشكل ده

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    بعد
    كدة بجيب الحمام بعد غسلة بالدقيق والملح

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وعلشان
    هنحشى الحمام بنخلى مابين اللحم والجلد بالشكل ده

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    وبعد
    كده بحشية عادى سواء بالفريك أو بالرز
    وبقفل الرقبه بخله أو بخيطها وكمان بقفله
    من تحت بنفس الطريقة

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وبسخن
    المية وأحط فيها واحدة طماطم وبعدين بحط الحمام على وشه يعنى صدر الحمام بيبقى
    لتحت
    ومجرد مايغلى بتهدى النار علشان مايفرقعش منك
    وتضيفى البهار مستكة حبهان
    لورى ملح وشوية فلفل

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وخلى بالك
    بصى علية كل شوية وده بعد ماخلص وكمان معاه شوية من الحشوة علشان
    تشوفوها


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    بالنسبة
    للبط بشوحها بملعقة سمنه وشوية كارى لمده دقايق وبعدين بضيف عليها المية بس تكون
    قليلة
    وكل ماتحسى أنها بتقل زودى شوية صدقينى بتبقى جميلة جداااااااااااا وكمان
    الشوربة بتبقى مركزة وتحفه
    وبعد ماتستوى بدخلها الفرن تتحمر بدون أى اضافات


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    وده
    طبق محشى كرنب سخن ملهلب للى ترد وتقيم

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    ودى
    التورته يلا مدوا ايديكم ومفيش دايت النهارده

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
    [/size][/i][/b]
    [/size][/i][/b][/center]


    [/center]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس 09 مايو 2024, 5:28 pm