egy1

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شريطالإعلانات ||

اكتب هنــــــــا ما تريــــد
اهلا وسهلا

2 مشترك

    طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة

    مدير المنتدى
    مدير المنتدى
    مدير المنتدى
    مدير المنتدى


    الجنس : ذكر

    الابراج : الاسد

    عدد المساهمات : 456

    نقاط : 494458

    السٌّمعَة : 1

    تاريخ التسجيل : 06/11/2010

    العمر : 13
    الموقع : https://egy1.forumarabia.com

    العمل/الترفيهمدرس

    طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Empty رد: طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف مدير المنتدى الإثنين 27 ديسمبر 2010, 5:42 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
    s.o.s.o
    s.o.s.o


    عدد المساهمات : 34

    نقاط : 488403

    السٌّمعَة : 0

    تاريخ التسجيل : 24/12/2010

    تعاليق : طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Support-ar.com-9c05815343

    طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة Empty طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف s.o.s.o السبت 25 ديسمبر 2010, 10:43 am

    بسم الله الحمن الرحيم

    أقدم لكم اليوم


    طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة


    المقادير
    نصف كيلو لحم مفروم
    2بصل حجم كبير
    توابل (فلفل اسمر - شطة-كمون)
    كيلو رقاق شوربة ساخنة جدا
    santaالطريقة
    نحط معلقة سمنة فى صينيةوبعد كده
    نبل الرقاقة فى الشوربة ونحطها فى الصينية
    وبعد كل 2رقاقة نحط معلقة سمنة
    فى النصف نحط الحشو وهو عبارة عن
    اللحمة المتعصجة (البصل المتحمر فى الزيت ونحط عليه اللحمة وعليهم التوابل)
    بعد كده نكمل باقى الرقاق بنفس الطريقة
    وعلى وش الصينية نضيف معلقة سمنة
    ونحطها فى الفرن
    وبالهنا والشفاking

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء 07 مايو 2024, 3:49 pm