[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
2 مشترك
طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة
مدير المنتدى- مدير المنتدى
- الجنس :
الابراج :
عدد المساهمات : 456
نقاط : 494458
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 06/11/2010
العمر : 13
الموقع : https://egy1.forumarabia.com
مدرس
- مساهمة رقم 1
رد: طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة
- مساهمة رقم 2
طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة
بسم الله الحمن الرحيم
أقدم لكم اليوم
طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم
2بصل حجم كبير
توابل (فلفل اسمر - شطة-كمون)
كيلو رقاق شوربة ساخنة جدا
santaالطريقة
نحط معلقة سمنة فى صينيةوبعد كده
نبل الرقاقة فى الشوربة ونحطها فى الصينية
وبعد كل 2رقاقة نحط معلقة سمنة
فى النصف نحط الحشو وهو عبارة عن
اللحمة المتعصجة (البصل المتحمر فى الزيت ونحط عليه اللحمة وعليهم التوابل)
بعد كده نكمل باقى الرقاق بنفس الطريقة
وعلى وش الصينية نضيف معلقة سمنة
ونحطها فى الفرن
وبالهنا والشفاking
أقدم لكم اليوم
طريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم
2بصل حجم كبير
توابل (فلفل اسمر - شطة-كمون)
كيلو رقاق شوربة ساخنة جدا
santaالطريقة
نحط معلقة سمنة فى صينيةوبعد كده
نبل الرقاقة فى الشوربة ونحطها فى الصينية
وبعد كل 2رقاقة نحط معلقة سمنة
فى النصف نحط الحشو وهو عبارة عن
اللحمة المتعصجة (البصل المتحمر فى الزيت ونحط عليه اللحمة وعليهم التوابل)
بعد كده نكمل باقى الرقاق بنفس الطريقة
وعلى وش الصينية نضيف معلقة سمنة
ونحطها فى الفرن
وبالهنا والشفاking